Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 2.900,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

2017 végére ismét bővült

a fürdő egy kültéri csúszdaparkkal

Zsóry-fürdő

A 11 hektáros parkosított fürdő területén 21 medence várja a vendégeket. 2011-től több, milliárdos fejlesztésnek köszönhetően teljesen megújult a fürdő egész területe.

2017-re ismételt beruházásoknak köszönhetően  a Zsóry fürdőben megújult az uszoda, új fedett élményfürdő került átadásra az alábbi élményelemekkel: csúszdák, sodrófolyosó, pezsgőmedence, beépített pezsgőágyak, vízi masszázsfülkék, beltéri hullámmedence.

2017 végére ismét bővült a fürdő egy kültéri csúszdaparkkal.

A Zsóry fürdőben a kör- és hullámmedence között napozóterasz várja a barnulni vágyókat. A kisgyermekek számára játszótér épült, a nagyobbak óriási figurákkal sakkozhatnak és strand röplabdázhatnak az ikermedence mögötti pályán. A fürdő területén többféle étkezési lehetőség van.

A Zsóry fürdő az év minden napján várja vendégeit. Fedett fürdőjében 5  eltérő hőmérsékletű gyógymedence, hullámmedence, uszoda, pezsgőágy, csúszdák, szauna-  és hidromasszázs fülkék fogadják a gyógyulni, sportolni, vagy éppen csak pihenni vágyókat.

A Zsóry fürdő vize szabad szénsavat, kalcium- és magnézium-hidrogén-karbonátot, valamint szulfidként tartalmaz. Ez a hévíz már több mint 6 évtizede áll a gyógyulás szolgálatában. 1968-ban hivatalosan is gyógyvíz minősítést kapott. Serkenti az anyagcserét, erősíti a szervezet védekező képességét. Megfelel ízületi- és reumás betegségek gyógyítására, ortopédiai műtétek utókezelésére is.

A Zsóry-fürdőt 2013-ban gyógyhellyé nyilvánították, így már a 15 legkedveltebb hazai gyógyfürdő közt tartják számon.

A fürdőben az alábbi létesítmények vehetők igénybe:

  • Wellness: bioszauna, finnszauna, infraszauna, gőzkabin, aromakabin, sókabin, Kneipp medence, jégkút, pezsgőfürdő, jakuzzi, masszázsok
  • Strand: ikermedence, kül- és beltéri gyerekmedence, kör- és hullámmedence
  • Gyógyászat: kül- és beltéri gyógyvizes medencék, gyógyvizes kádfürdő, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, vízalatti sugármasszás (tangentor), orvosi gyógymasszázs

További, információk a Zsóry-fürdőről:

A Zsóry-fürdő honlapján, valamint alábbi cikkeinkben:

Néhány kép a Zsóry-fürdőről

Kattintson, és nézze meg nagyobb méretben!

A képek a zsory-furdo.hu oldalról származnak.

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Mezőkövesdi programok

Scroll Up